CHocolate Whey Protein LACTOSE FREE (Med små biter hvit sjokolade)
Næringsinnhold Per porsjon 30g Per 100g
Energi (kJ) 474 1580
Energi (kcal) 114 380
Fett (g) 1,4 4,8
hvorav mettet (g) 0,8 2,8
Karbohydrat (g) 1,3 4,6
hvorav sukker (g) 1,3 4,6
Protein (g) 23,4 78
Salt (g) 0,2 0,7
Ingredients: WPI 90 Lacprodan®, WPC 80 Instant, WPH 80 Instant/Peptibem, Sunflower lecithin
(emulsifier) (E322) Cacao Powder UTZ, Sodium chloride, Carboxymethyl cellulose (thickener) (E466),Lactase enzyme(from Aspergillus sp,dicalcium phosphate)
Sweeteners (E955, E950)
Anbefalt dosering:
Bland en måleskje (ca 30 g) 2 - 3 ganger pr. dag. F.eks. på morgenen etter trening og mellom måltid.
180-240ml vann eller melk
66 Porsjon pr 2kg
Måleskje 70ml
Gjennom sofistikerte metoder kan myse “isoleres” fra råvarens uønskede innhold som fett, kolesterol, laktase, for så til slutt gi et myseprotein som er mer enn 90 % protein. Denne reneste formen kalles myseisolat (WPI) og er den mest forekommende ingrediensen i ADSPORTNUTRITION WHEY PROTEIN, bare et eksempel som viser at det ikke blir brukt noen billige råvarer.
Med ADSPORTNUTRITION WHEY PROTEIN har proteininnholdet blitt forhøyet ytterligere. Variasjoner kan forekomme mellom de forskjellige smakene, fordi at det blir tilsatt forskjellige smaksemner for å få frem den riktige smaken! Innholdet av protein ligger mellom 80-90 %, og dette er altså et ferdig produkt, ingen fantasiverdier som ofte brukes.
Enzymer utfører den kritiske oppgaven med å senke en reaksjons aktiveringsenergi - det vil si mengden energi som må legges inn for at reaksjonen skal begynne. Enzymer virker ved å binde seg til reaktantmolekyler og holde dem på en slik måte at de kjemiske bindingsbrytende og bindingsdannende prosessene finner sted lettere.
Disse proteinene kan brukes av en gruppe mennesker som er laktoseintolerante